در گفتگو با جام جم آنلاین دلایل افزایش ترافیک مطرح شد

پای مدیریت شهری در میان است | افزایش ۲۰ درصدی تصادفات در روزهای بارانی  

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اینکه  آبگرفتگی معابر در روز‌های بارانی سبب افزایش ترافیک می‌شود، گفت: در روز‌های بارانی باید تعداد اتوبوس‌ها افزایش پیدا کند و نظارت بیشتری برعملکرد تاکسی‌ها انجام شود، زیرا برخی از آن‌ها به دنبال مسافران دربستی هستند.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به اینکه  آبگرفتگی معابر در روز‌های بارانی سبب افزایش ترافیک می‌شود، گفت: در روز‌های بارانی باید تعداد اتوبوس‌ها افزایش پیدا کند و نظارت بیشتری برعملکرد تاکسی‌ها انجام شود، زیرا برخی از آن‌ها به دنبال مسافران دربستی هستند.
کد خبر: ۱۴۳۱۹۹۰

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ محمد رازقی در پاسخ به این پرسش که چرا در روزهای بارانی شاهد افزایش ترافیک در معابر کلانشهر تهران هستیم؟ عنوان کرد: مسائل مختلفی در این بین نقش دارد. برای نمونه‌ یکی از دلایل افزایش ترافیک در کلانشهری مانند تهران هنگام بارندگی این است که دید رانندگان اندکی محدود می‌شود و آنها فاصله خود را با خودروهای دیگر افزایش می‌دهند.

وی ادامه داد: علاوه بر این معابر شهر نیز لغزنده می‌شود و رانندگان  با سرعت کمتری رانندگی می‌کنند. بنابراین افزایش فاصله بین خودروها و کاهش سرعت سبب افزایش طول صف خودروها و سنگین‌تر شدن ترافیک می‌شود.

سرهنگ رازقی با اشاره به اینکه شهروندان در روزهای بارانی بیشتر از خودروی شخصی استفاده می‌کنند، تاکید کرد: اما در این خصوص نمی‌توان از شهروندان ایراد گرفت، زیرا آنها ناچار به استفاده از خودروی شخصی هستند‌.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد:‌ به شهروندان توصیه می‌کنیم در روزهای بارانی  از انجام سفرهای درون شهری غیر ضروری خودداری کنند و‌ سفرهای درون شهری خود را به زمان دیگری موکول کنند.

سرهنگ رازقی بیان کرد: شهروندانی نیز که ناچار هستند در روز بارانی از خودروی شخصی استفاده کنند باید آرامش خود را حفظ و قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند‌.

وی درباره نقش مدیران شهری در کاهش ترافیک نیز توضیح داد:‌ مدیران در این خصوص وظیفه سنگین‌تری را به  عهده دارند و باید با نظارت و اقدامات پیشگیرانه سبب بهبود شرایط ترافیک شوند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: برای نمونه در روزهای بارانی به دلیل افزایش ترافیک اتوبوس‌ها دیرتر از زمان معمول به ایستگاه‌ها می‌رسند. به همین دلیل مدیران شهری باید در روزهای بارانی تعداد اتوبوس‌ها را افزایش دهند.

سرهنگ رازقی با اشاره به اینکه در روزهای بارانی باید توجه ویژه‌ای به حمل و نقل عمومی داشت، بیان کرد: مساله دیگر این است که در روزهای بارانی برخی تاکسی‌ها فعالیت نمی‌کنند و تعدادی نیز به دنبال مسافر دربستی می‌گردند. این درحالی است که در روزهای بارانی شهروندان نیاز بیشتری به استفاده از خدمات تاکسیرانی و اتوبوس‌رانی دارند‌.

وی با اشاره به اینکه آبگرفتگی معابر نیز به افزایش ترافیک دامن می‌زند، عنوان کرد: آبگرفتگی معابر یا شکستن شاخه‌های درختان نیز ‌در روزهای بارانی به افزایش ترافیک منجر می‌شود و نیاز است مدیران شهری چنین مشکلاتی را زودتر برطرف کنند تا با انسداد معابر مواجه نشویم.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ یادآور شد: به دلیل بارش باران برخی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی نیز دچار اختلال می‌شود و نیاز است که شرکت کنترل ترافیک شهرداری به این مشکلات بموقع رسیدگی کند تا ترافیک افزایش پیدا نکند.‌

سرهنگ رازقی با اشاره به اینکه در روزهای بارانی آمار تصادفات نیز در تهران افزایش پیدا می‌کند، توضیح داد: به طور میانگین در روزهای عادی حدود 2200 تصادف در تهران اتفاق می‌افتد، اما در روزهای بارانی این آمار به طور میانگین حدود 20 درصد افزایش پیدا می‌کند‌.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها